Het aankopen van een woning is een bijzondere gebeurtenis, waarin u zeker wilt zijn van uw zaak.

Deskundige begeleiding van een onafhankelijk specialist met gedegen opleiding en ervaring is in dit belangrijke proces dan wel zo prettig. Wij zijn dagelijks actief in de woningmarkt en kunnen u veel tijd en geld besparen!

Adéro is specialist in het aankopen van woningen. Onderstaande punten maken duidelijk wat wij voor u kunnen betekenen:

  • tijdsbesparing, uw woonwensen worden in kaart gebracht en gekoppeld aan de NVM uitwisseling. Hierdoor krijgt u selectief aanbod via de e-mail en wij besparen u daarmee veel tijd
  • risicobeperking, wij gaan met u mee de woning bezichtigen als u enthousiast bent over een bezichtigde woning en geven onze objectieve mening over de woning, omgeving en aanwezige voorzieningen. Wij beperken uw risico.
  • meer zekerheid, wij onderzoeken de bouwkundige staat van de woning, bekijken de mogelijkheden door inzage te hebben in het bestemmingsplan. Daardoor heeft u meer zekerheid.
  • lagere koopprijs, wij kennen geen emotie bij het onderhandelen, kennen de markt beter en zorgen voor een scherpere aankoopprijs. Wij verdienen ons daarmee terug!
  • minder zorg, wij controleren voor u de koopakte, die wordt opgesteld door de verkopende makelaar en begeleiden u bij alle belangrijke zaken als oplevertermijn, roerende zaken en de keuze van de notaris. Daardoor heeft u minder zorg.
  • prettig gevoel, voor het transport bij de notaris vindt er een inspectie plaats. Wij begeleiden u daarbij en stellen vast of de woning in de afgesproken staat wordt opgeleverd. Dat geeft u een goed gevoel, dat alles voor u geregeld wordt.
  • no cure, no pay, het gehele aankooptraject is no cure, no pay. Wordt er niet aangekocht, dan betaalt u ook niets.

Wij hebben een drietal dienstverleningspakketten voor aankoop samengesteld. Als u bepaalde aspecten in het aankoopproces zelf wilt doen, bent u daar volledig vrij in. U bepaalt zelf wanneer u Adéro inschakelt.

2. Gedeeltelijke aankoopopdracht

3. Volledige aankoopopdracht